Американське Національне управління з аеронавтики та дослідження космічного простору NASA показало унікальні кадри природного процесу на Сонці – утворення петель.

Відповідне відео з'явилось на офіційній сторінці агентства в "Твіттер".

"Ця активна область на краю Сонця дозволяє подивитися з боку на витягнуті петлі, які розтягуються і розгойдуються над ним", - пояснили спеціалісти NASA.

Ці петлі огортають поверхню Сонця та являють собою потоки заряджених часток.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", група вчених у ході досліджень дійшла висновків, що позаземне життя можливе у нашій галактиці і на інших планетах. Серед таких називають Сатурн. Зокрема його супутник Енцеладе привернув увагу вчених тим, що, ймовірно, колись на його поверхні був теплий океан, що говорить про наявність живих організмів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще