Фенербахче готується організувати найгучніший трансфер турецького зимового вікна, підписавши Євгена Коноплянку. Українець потрапив у список кандидатів на посилення лівого флангу атаки "канарок", повідомляє Fotomac.

За інформацією видання, Фенербахче вже почав переговори про перехід Коноплянки, якого Шальке виставив на трансфер нібито через порушення дисципліни.

Фенербахче провалив першу частину сезону і зараз знаходиться на передостанньому місці в Суперлізі Туреччини. Стамбульський гранд ретельно планує пошук посилення на трансферному ринку.

Коноплянка отримує дуже мало ігрового часу в Шальке, а "шахраї" не проти його продати. У Євгена одна з найвищих зарплат в німецькому клубі, проте він не приносить достатньо користі, на думку спортивного директора.

Вчора в контрольному матчі з Генком на міжсезонних зборах Євген виглядав найгострішим гравцем Шальке: записав собі в актив кілька ударів і результативну передачу. Головний тренер Доменіко Тедеско залишився задоволений його грою. Сам Євген в соцмережах також натхненно відреагував на "розминку перед Бундеслігою".

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Серйозний інтерес до Коно виявляв ще один стамбульський клуб – Фатіх Терім особисто просив Шальке відпустити українця в Галатасарай. Варіант з Туреччиною хороший для Євгена в тому сенсі, що там, швидше за все, вдасться зберегти хорошу зарплату.

Селезньов перейшов до Малаги

Малага на своєму офіційному сайті підтвердила підписання контракту з 33-річним українським нападаючим Євгенієм Селезньовим.

Угода українця з "анчоусами" розрахована до кінця поточного сезону.

До переїзду на Піренеї уродженець Макіївки грав за турецький Акхисар Беледиеспор, за який в нинішньому сезоні зіграв 12 матчів і забив 4 м'ячі.

Додамо, що Малага знаходиться серед лідерів Сегунди Іспанії і бореться за повернення в елітний дивізіон.

За Малагу також грає аргентинець Густаво Бланко Лещук, права на якого належать донецькому Шахтареві.

Зінченко вперше забив за Ман Сіті

У півфінальному матчі Кубка Англійської ліги Манчестер Сіті вдома розгромив скромний Бертон Альбіон з рахунком 9:0! За "городян" покером відзначився Габріель Жезус, також по голу в свій актив записали Кевін Де Брюйне, Філіп Фоден, Кайл Уокер, Ріяд Марез і Олександр Зінченко.

22-річний українець зробив рахунок 4:0 на 37-й хвилині, коли блискучим парашутом відправив м'яч у ворота гостей.

"Я вперше в житті взяв участь у такій перемозі. Якщо чесно, ми забили багато м'ячів, але хотіли більше, і наші фанати теж.

Ми хотіли забити 10 м'ячів. Можливо зробимо це наступного разу. Чи був мій гол навісом? Більше поваги, будь ласка.

У перерві Гвардіола сказав продовжувати в тому ж дусі і забити більше, якщо зможемо", – сказав Зінченко після матчу.

"Манчестер Сіті" – "Бертон Альбіон" 9:0 (4:0)

Голи: Де Брюйне, 6, Жезус, 31, 34, 57, 65, Зінченко, 37, Фоден, 62, Уокер, 70, Марез, 83.

Манчестер Сіті: Мурич — Уокер (Данило, 74), Отаменді, Гарсія, Зінченко — Д. Сілва, Гюндоган, Де Брюйне (Фоден, 58) — Марез, Жезус, Сані (Б. Сілва, 66).

Бертон Альбіон: Коллінс — Брэйфорд, Бакстон, Тернер, Хатчінсон — Уоллес, Аллен (Фокс, 68) — Бойс (Темплтон, 68), Фрейзер (Сбарра, 79), Акинс — Харнесс.

Як раніше писав Знай.ua, мадридський "Реал" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії переміг "Леганес" з рахунком 3:0.

"Реал" – "Леганес" 3:0

Голи: Рамос, 44 (з пенальті), Васкес, 68, Вінісіус, 77

Попередження: Начо, Вальверде – Гумбау

Зазначимо, що український голкіпер Андрій Лунін, який грає за "Реал", не виступав у цьому матчі через орендну домовленість.

Повторний матч 1/8 фіналу між "Леганесом" і "Реалом" відбудеться 16 січня.

Нагадаємо, Жозе Моуріньо, колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед", назвав умову, за якої готовий повернутися в мадридський "Реал", пише Mundo Deportivo.

Жозе Моуріньо
Жозе Моуріньо

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки МЮ заплатить Моуріньо за розірвання контракту.