Юрист, що представляє інтереси Аманди Сайфред, вимагає від сайту Celeb Jihad видалити фотографії з особистого архіву актриси, які вкрали хакери.

Видання TMZ опублікувало звернення адвоката.

За словами юриста, на деяких фото актриса або частково оголена, або на них показані її інтимні моменти з колишнім бойфрендом.

Як зазначено в документі, знімки опублікувала третя особа, що порушує закон про приватне життя, авторське право і право на конфіденційність.

У разі відмови адвокат загрожує сайту судовим позовом з вимогою грошової компенсації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", у ніч на 15 березня 2017 року хакери опублікували особисті фотографії знаменитостей, серед яких Емма Уотсон і Аманда Сайфред.

Одним з перших західних сайтів, який розмістив знімки, став Celeb Jihad.

Зазначимо, представник Емми Уотсон спростував інформацію про те, що на фото, які з'явилися в мережі, саме вона. За його словами, хакери вкрали особисті знімки, на яких актриса одягнена. На інших фото зображена невідома оголена дівчина, а не Уотсон.