Спроба представити Росію країною, яка не заслуговує довіри, насправді може виявитися бажанням виправдати власні помилки.

Про це заявила віце-спікер Державної думи РФ Ірина Ярова, коментуючи заяву постпреда США при ООН Ніккі Хейлі, яка закликала Вашингтон не ставитися легковажно до російської загрози, пишуть російські ЗМІ.

На думку Ярової, висловлення Хейлі – це спроба виправдати старі, які вже стали історичними помилки зовнішньої політики США.

Як стверджує депутат, Росія була і залишається вельми послідовною у повазі до суверенних прав народів, в боротьбі з тероризмом і захисті безпеки на основі міжнародного права.

"Що стосується питань глобальної безпеки, то тут дуже важливо дотримуватися духу та принципів ООН, не поширювати подвійні стандарти підміни, а виконувати зобов'язання", — підкреслила Ярова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, вона закликала США розпочати адекватну і чесну співпраці з Росією та іншими країнами. За її словами, стратегічне партнерство США та РФ – це кращий і більш взаємовигідний варіант, ніж відновлення моделі відносин, яка була з попередньою адміністрацією США", — сказала віце-спікер російського парламенту.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", новопризначений посол США при ООН Ніккі Хейлі закликала своїх колег, а також весь світ не довіряти президенту Російської Федерації Володимиру Путіну.