Японська автокомпанія Lexus презентувала в Україні свою нову модель - спортивне купе LC500.

Про це повідомляє AUTO-Cоnsulting. Автомобіль можна буде замовити вже в кінці літа 2017 року. Клієнтам на вибір запропонують два силових агрегати.

Бензиновий двигун V8 буде видавати потужність в 477 к.с. Він працюватиме в парі 10-ступінчастим "автоматом" Direct Shift. Купе з таким силовим агрегатом до "сотні" зможе розганятися за 4,7 секунд.

Гібридна версії LC500h отримає двигун V6 об'ємом 3,5-літра і електромотор. Першу "сотню" автомобіль подолає за п'ять секунд.

Основою для нового автомобіля стала платформа GA-L, яку розробили фахівці Toyota. Це дозволило Lexus виготовити дуже жорсткий корпус з відмінними шумовими і вібраційними характеристиками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Це позитивно позначилося на динамічних характеристиках спорткара і забезпечило низький центр тяжіння. Купе вийшло легким, незважаючи на значні габарити. Масу дуже вдало розподілили по осях, завдяки новій підвісці.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, британська компанія McLaren анонсувала появу в своїй модельній лінійці найшвидшого гіперкара в історії.