Абдулманап Нурмагомедов, батько і тренер російського бійця UFC Хабіба Нурмагомедова (24-0), заявив, що його син незабаром приступить до тренувань.

Але поки тренер не може сказати, коли Нурмагомедов повернеться в октагон.

"З Хабібом все добре, з кожним днем він йде на поправку, думаю, ще пару тижнів, і все буде в порядку. У нього було сильне зневоднення організму в зв'язку з активною сгонкою ваги. Зараз Хабіб знаходиться в Дагестані, він добре харчується, і йому вже набагато краще. У кінці місяця приступимо до нескладних занять, а з повноцінними тренуваннями поки почекаємо. Подивимося, як його організм буде реагувати на навантаження.

Що стосується ситуації з UFC, то у нас відмінний менеджер, якому ми довіряємо. Я думаю, що все буде добре, Хабіб відновиться, набере форму і знову виступить в UFC. Коли це буде – не знаю. На все воля Всевишнього", – розповів Абдулманап Нурмагомедов в інтерв'ю Известиям.

Нагадаємо, 4 березня на турнірі UFC 209 в Лас-Вегасі (США) мав відбутися бій Хабіба Нурмагомедова проти Тоні Фергюсона, але був скасований через проблеми Хабіба зі здоров'ям. Поєдинок був скасований після того, як за кілька годин до зважування росіянин був госпіталізований. Причиною називається аномальне скидання ваги.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на те, що бій не відбувся, Фергюсон отримав гонорар за поєдинок і назвав свої умови бою з Нурмагомедовим. Переможець цього бою повинен був стати тимчасовим чемпіоном в легкій вазі.

Пізніше Нурмагомедов вибачився за скасований бій, а його тренер і батько Абдулманап Нурмагомедов заявив, що Хабіб сам винен у зриві бою.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, команди Нурмагомедова і Фергюсона не можуть домовитися про бій.