Сьогодні, 16 числа, Київська міська рада порекомендувала столичному бізнесу припинити співпрацю з резидентами Росії.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київради.

На засідання міськради прийшли учасники АТО. Спроба охоронців Київради не пропустити ветеранів АТО в зал закінчилася провалом.

Вони заблокували трибуну і всі виходи з залу, вимагаючи прийняти законопроект про припинення будь-якої торгівлі з країною-агресором.

В результаті відповідну заборону прийняли.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Бійці зайшли у сесійну залу Київради

На сьогоднішнє засідання Київради прийшли учасники війни, які хочуть зробити заяву щодо торгівлі на крові й розгону блокади. Охоронці Київради спробували не пустити їх до зали.

Posted by ВО "Свобода" Київ on Thursday, 16 March 2017

Таким чином, Київрада порекомендував всім підприємствам Києва, установам, організаціям, фізичним особам-підприємцям припинити будь-які відносини з юрособами, які якось пов'язані з Росією.

Профільний департамент КМДА попросить Антимонопольний комітет протягом трьох місяців підготувати перелік підконтрольних росіянам підприємств, з якими київські бізнесмени повинні припинити співпрацю.

Меру столиці Віталію Кличку порекомендували звернутися до Ради національної безпеки і оборони з проханням застосувати або розширити санкції проти російських підприємств.

При цьому, НБУ пропонує РНБО заборонити "дочкам" російських банків виводити капітал з України і здійснювати будь-які операції з материнськими банками.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", 15 березня, представник "Народного фронту" Юрій Береза попросив дозволу виступити військовослужбовцям у Верховній Раді. Спікер парламенту Оксана Сироїд не дала на це дозвіл і закрила засідання парламенту.