У Північному Девоні (Британія) на скелястому узбережжі пристані Хартленда випадкові перехожі "натрапили" на знахідку приголомшливих розмірів.

Компанія людей вирішила зробити великий вояж і забратися на вершину скель біля узбережжя. Швидше за все молоді люди навіть не припускали, що, піднявшись до самої гори, побачать тушу величезного кита. Як повідомляють місцеві ЗМІ, дослідженням знахідки зайнялася група вчених.

Найімовірніше, кит загинув ще коли знаходився в морі, а після хвилі викинули тіло ссавця на берег, але питання, як гігант опинився на самій вершині скелі, все ще залишається відкритим і змушує дослідників ламати голову. Поки що єдиний спосіб розгадати цю головоломку - просто чекати, поки хвилі не заберуть кита назад в море, тоді можна буде побачити ту ж картину, просто в відмотаному назад варіанті.

Один з представників влади Девона повідомив, що якщо ця ідея провалиться, кита доведеться поховати за рахунок місцевого бюджету.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що в об'єктив камери випадково потрапив один з найрідкісніших видів китів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще