Перша ракетка України Еліна Світоліна з легкістю пройшла у другий раунд Australian Open 2019, впевнено перегравши представницю Швейцарії Вікторію Голубич.

Світоліна впевнено розпочала зустріч, віддавши Голубич у першому сеті лише один гейм. У другій партії Еліна продовжила домінувати і впевнено довела свою перевагу до перемоги.

Вікторія Голубич (Швейцарія, Q) - Еліна Євро (Україна, 6) - 1:6, 2:6

За вихід у третій етап Світоліна буде змагатися з переможницею пари Вікторія Кужмова - Катерина Козлова.

Нагадаємо, Еліна Світоліна та друга ракетка світу датчанка Каролін Возняцкі провели тренувальний матч перед Australian Open.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Тренування пройшло на одному з центральних кортів Australian Open, який названо на честь Маргарет Корт.

Еліна Світоліна і Каролін Возняцкі провели тренувальний матч
Еліна Світоліна і Каролін Возняцкі провели тренувальний матч

Перший сет залишився за Возняцкі 6:3, але в другому Світоліна зрівняла рахунок на тай-брейку. На цьому матч закінчився.
Еліна Світоліна з тренером
Еліна Світоліна з тренером
Нагадаємо, визначився склад збірної України на Кубок Федерації. До складу збірної включені найсильніші тенісистки України: Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Даяна Ястремська, Марта Костюк і Надія Кіченок. Капітан - Михайло Філіма.

Нагадаємо, друга ракетка України Леся Цуренко піднялася на третю сходинку оновленого рейтингу WTA.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Як повідомляв портал Знай.ua, українські тенісистки Даяна Ястремська, Марта Костюк і Катерина Козлова завершили свої виступи на турнірі в Брісбені, не зумівши подолати кваліфікацію.