Перша ракетка світу сербський тенісист Новак Джокович здобув першу перемогу на Australian Open 2019.

Джокович у трьох сетах обіграв Мітчелла Крюгера з рахунком 6:3, 6:2, 6:2, і вийшов у друге коло турніру.

У другому колі Джокович зіграє проти Жо-Вільфреда Цонга. Матч відбудеться 17 січня. Раніше француз трьох сетах обіграв Мартіна Клижана (6:4, 6:4, 7:6).

Раніше Новак Джокович розповів, що має намір побити рекорд швейцарця Роджера Федерера по виграних титулів на турнірах Великого Шолома.

Також Новак Джокович одержав нагороду "Тенісист року" від Асоціації тенісистів-професіоналів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, перша ракетка України Еліна Світоліна з легкістю пройшла у другий раунд Australian Open 2018, впевнено перегравши представницю Швейцарії Вікторію Голубич.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Світоліна впевнено розпочала зустріч, віддавши Голубич у першому сеті лише один гейм. У другій партії Еліна продовжила домінувати і впевнено довела свою перевагу до перемоги.

Вікторія Голубич (Швейцарія, Q) - Еліна Євро (Україна, 6) - 1:6, 2:6

За вихід у третій етап Світоліна буде змагатися з переможницею пари Вікторія Кужмова - Катерина Козлова.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські тенісистки Даяна Ястремська, Марта Костюк і Катерина Козлова завершили свої виступи на турнірі в Брісбені, не зумівши подолати кваліфікацію.