У мережі з'явилися перші кадри з місця захоплення заручників, яке відбулося в німецькому місті Дуйсбург.

В одне з відділень банку рано вранці 16 березня увірвалися озброєні грабіжники. Поліція отримала повідомлення про злочин в 8: 40. Злочинці навідалися до фінансової установи ще до її відкриття. Це було відділення банку Sparkasse.

Коли правоохоронці прибули на місце події, то одному з нападників вдалося втекти. Інший грабіжник не встиг і вирішив взяти в заручники двох людей. Це були співробітники банку. Одному із заручників вдалося втекти.

Район, де розташований банк, оточили поліцейські. Їм на допомогу прийшло підкріплення правоохоронців з сусідніх міст.

Об 11:30 спецназ пішов на штурм будівлі. Вони виявили зв'язаного заручника в сховищі банку. Він не постраждав. Але злочинця всередині не було. Через деякий час поліцейські затримали двох підозрюваних в організації нападу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Дуйсбурзі озброєний грабіжник напав на відділення банку і тримає співробітників фінансової установи в заручниках.