Фінансову звітність заступника голови фракції БПП Олександра Третьякова перевірить Національне агентство з питань запобігання корупції.

Про це повідомляє "Рідна країна".

Підставою для цього стало звернення члена Громадської ради при НАЗК Павла Аніськовича. За словами посадовця, підозри викликає ізраїльська нерухомість нардепа провладної фракції.

Мова йде про житло, яке Третьяков придбав ще шість років тому: кілька квартир на вулиці Ha-Yarhon, що розташовані в Тель-Авіві, середньою вартістю близько 5,5 мільйонів доларів.

Купівлю здійснили за рахунок офшорної фірми, яку представляє партнер депутата по бізнесу – Володимир Каретко. Відомо, що він очолює Святошинську районну раду Києва.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Втім, жоден із них так і не вніс нерухомість та компанію у декларацію, більш того – у документах свідомо представили неправдиві дані.

З цієї причини Аніськович звернувся із проханням до антикорупційних органів офіційно розпочати перевірку звітності нардепа.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кабмін розглядає можливість введення "нульової декларації" для всіх українців.