Чемпіон світу за версією WBC у важкій вазі Тоні Беллью (29-2-1, 19 КО) може пропустити до півроку. Причина – перелом руки, який він отримав в гучному поєдинку проти Девіда Хея.

"Я консультувався з моїм хірургом, щоб він зміг оцінити ситуацію. Я просто довірився лікарю: він знає краще, що робити. Я пошкодив руку, якийсь розрив. Також у мене перелом руки. Можливо, це виглядає не так, як всі звикли, але це дійсно правда. Лікування займе трохи часу", – наводить слова Беллью Sky Sports.

Промоутер Беллью Едді Хирн заявив, що його підопічний візьме якийсь час на відновлення, а в гіршому випадку боксеру доведеться лягти на операційний стіл.

"Ми стурбовані тим, що Тоні, можливо, знадобиться операція. Він візьме три-чотири тижні, і якщо за цей час біль не пройде, він, швидше за все, ляже на операційний стіл. У такому випадку, він буде поза тренувальним процесом близько п'яти місяців. Правда, це не дуже впливає на ситуацію, що склалася, якщо він знову вирішить вийти на ринг. Я вже говорив, що в цьому році він збирається провести бій, але зараз важко сказати, коли саме: можливо, в жовтні, листопаді або грудні".

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув блискучу перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Після цієї перемоги Беллью став одним з найбажаніших суперників у суперважкому дивізіоні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пізніше стало відомо, що Беллью зламав руку в бою з Хеєм, а Девіду після бою зробили операцію на нозі. Крім того, Хея можуть дискваліфікувати за висловлювання на адресу Беллью перед їх боєм.

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. Тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру, а Тоні впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Беллью поділився секретами своєї підготовки до бою з Хеєм.