Дружина Президента України Марина Порошенко вважає, що треба прислухатися до дітей, тому що за ними майбутнє. Про це вона заявила 16 березня кореспонденту Знай.ua під час прес-конференції у Києві.

"Я вдячна своїм дітям, вони завжди мене підтримують, - сказала вона. - Потрібно прислухатися до своїх дітей, тому що за ними майбутнє нашої країни. Вони більш просунуті, більш сучасні. Вони краще знають всі ці комп'ютерні та інформаційні технології, ніж ми".

Розповідаючи про програми навчання для інклюзивних шкіл (навчальні заклади, де разом з усіма можуть вчитися і діти з особливими потребами), Перша леді відзначила, що ця система давно вже працює в усьому світі.

"Для нас - це новина, а, наприклад, в європейських країнах дивно чути, що є окрема загальноосвітня програма і є ще окремо інклюзивні школи, - повідомила Марина Порошенко. - Для них норма, що будь-яка школа готова прийняти будь-якого учня і дати йому якісну освіту. Я думаю, що це мета для України: включитися в цей процес. І ми обов'язково будемо пишатися своєю освітою".

Також читайте на Знай.ua про те, як військові подарували Марині Порошенко картини з Криму.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще