До Генпрокуратури направили пропозицію зняти недоторканність і притягти до відповідальності народного депутата Володимира Парасюка.

Про це повідомив заступник керівника Нацполіції В'ячеслав Аброськін, передає прес-служба управління поліції. Причиною звернення стали погрози правоохоронцям і їх родичам з боку депутата.

Аброськін назвав неприпустимою поведінку Парасюка по відношенню до поліцейських. Народний обранець, за його словами, ображав патрульних, принижував і погрожував фізичною розправою їм та їхнім сім'ям.

Аброськін пояснив, що правоохоронці могли, відповідно до законодавства, застосувати проти депутата необхідні заходи, аж до використання спецзасобів і зброї.

"Такі факти є неприпустимими. Ми будемо звертатися до Генпрокурора про зняття недоторканності і притягнення до відповідальності народного депутата Володимира Парасюка. Ми не дозволимо принижувати поліцейських, а також погрожувати їм та їхнім рідним. На кожен такий випадок буде адекватна і законна реакція поліції", - заявив заступник керівника Нацполіціі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент України Петро Порошенко різко розкритикував поведінку народного депутата Володимира Парасюка під час сутички з поліцейськими і бійцями Нацгвардії.