У п'ятницю, 17 березня, у Києві на НСК Олімпійський відбудеться центральний матч 22-го туру чемпіонату України з футболу, в якому столичне Динамо спробує взяти гору над Чорноморцем. Початок запланований на 19:00.

До цього кияни і одесити зустрічалися в рамках чемпіонату України 41 раз. 30 перемог в активі киян, чотири рази перемагали одесити, ще сім поєдинків завершилися нічиїми. Різниця м'ячів - 89:30 на користь Динамо.

Андрій Ярмоленко найбільше забив у ворота моряків з-поміж усіх нині виступаючих виконавців динамівського колективу - у його активі наразі сім голів.

У першому колі нинішнього розіграшу Прем'єр-ліги Динамо втратило очки в матчі з Чорноморцем. Тоді Жуніор Мораєс, який недавно поїхав працювати у Китай, забив на 30-й хвилині, а на 90-й Євген Хачеріді зрізав м'яч у свої ворота, встановивши остаточний рахунок - 1:1.

Нагадаємо, раніше Знай.ua анонсував матч чемпіонату України Динамо - Чорноморець.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще