Соцмережі бурхливо зреагували на заяву прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова про те, що ні Володимиру Путіну, ні його найближчому оточенню ніколи не надходив лист від колишнього українського президента-втікача Віктора Януковича з проханням ввести російські війська в Україну.

Пєсков не зміг пояснити, чому російський постпред при ООН Віталій Чуркін, який так раптово помер, в 2014 році пред'являв в Радбезі Організації такий лист від Януковича до Путіна. Чуркін тоді заявляв, що він уповноважений доповісти про цей лист.

Таке питання ввело спікера Кремля в замішання, і він лише ухильно відповів:

"Цього я не можу пояснити, цього я не знаю. Я можу тільки констатувати вам ситуацію де-факто і де-юре - то, що я вже сказав".

Користувачі соцмереж тут же пов'язали цю позицію Кремля з несподіваною смертю Чуркіна, підкреслюючи, що російська влада попалася на "брехні міжнародного масштабу".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Кремлі відхрестилися від отримання листа Віктора Януковича із проханням ввести війська на територію України.

Нагадаємо також, що раніше лист Віктора Януковича до президента РФ оприлюднили в мережі.

Як повідомляв сайт Знай.ua, військовий експерт пояснив серію гучних смертей російських послів тим, що Кремль ліквідовує своїх дипломатів, щоб впливати на міжнародну політику та убезпечитись від резонансних розслідувань на Заході.