Із 1 березня Всесвітній фонд природи проводить акцію на території України під назвою "Разом до природи", та планує до травня місяця висадити кілька гектарів дерев та поповнити природні парки на заході країни.

Про це повідомляє портал Zapryrodu.

Близько 20 тисяч саджанців дерев планують висадити у трьох природних парках: Карпатському національному природному парку, Національному природному парку "Сколівські Бескиди" та Національному природному парку "Синевир".

Загалом засадять саджанцями до п'яти гектарів площі.

"Щороку людство споживає більше ресурсів, ніж встигає відновити наша планета. Якщо тенденція не зміниться, то у 2030 році для забезпечення потреб нам знадобиться дві Землі", - повідомила координатор фонду в Україні Олена Тарасова-Красієва.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", "Київзеленбуд" представив свій новий проект під назвою "Стратегія розвитку КО "Київзеленбуд" на 2017-2021 рр." та зазначив, що поверне столиці репутацію міста-парку.