Сьогодні вночі, 16 березня, на вулиці Набережно-Рибальській з недобудованого Подільсько-Воскресенського моста в Києві впали хлопець з дівчиною.

Як повідомляє "Обозреватель", після падіння обидва залишилися живі, але їх терміново відвезли в лікарню з серйозними тілесними ушкодженнями. Хлопцеві виповнилося 18 років, дівчині - 15.

Зараз правоохоронні органи з'ясовують всі обставини того, що сталося. За попередніми даними, молоді люди забралися на недобудований міст заради гострих відчуттів.

Два тижні тому в Києві на проспекті академіка Палладіна 50-річна жінка вирішила покінчити життя самогубством і стрибнула з моста головою вниз.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як випадкова перехожа врятувала від смерті мешканця Сум, який збирався стрибнути з моста.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще