Схуднути до літа - головне питання, яке зараз хвилює жіноча стать. У просторах мережі інтернет можна знайти будь-які методи, залишається тільки вибрати відповідний для себе.

Про користь овочів і фруктів можна говорити вічно. Але ці продукти не тільки дають нам життєві сили, а й деякі працюють на користь жіночої фігури.

Читайте також: Марс накрила найсильніша буря

Існує один з кращих способів, скинути зайву вагу до літа це підбадьорливі і насичені вітамінами - напої смузі.

Смузі - густий, солодкий або кислий напій, який готується з різних фруктів, ягід, овочів, перемішаних в блендері. Напій може мати різні складові, в залежності від наших переваг.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щоб якомога швидше скидати зайву вагу, дотримуйтесь дієти і включіть в раціон постійне вживання смузі. Від цього напою важко відмовитися, так як він дуже корисний і приємний на смак.

Для активного спалювання жиру - напій смузі буде головним помічником в цьому процесі!

Вживаючи щодня смузі, ви будете наповнені енергією, завдяки високому вмісту вітамін в напої. Смузі сприяє прискорення роботи метаболізму, що дає нам шанс позбутися від зайвих калорій.
Пийте напій як мінімум 2 склянки в день, щоб домогтися кращих результатів.

Існують більш активні компоненти для приготування смузі, які найкраще пити при спалюванні жиру:

Смуссі з банана і груші
Пити бананово-грушевий смуссі рекомендується 1-2 рази на день по одній склянці, і в комбінації зі здоровою дієтою, результати будуть помітні на очах.

Полуничний смузі
Полуниця є фруктом, який рекомендують вживати у великих кількостях при дотриманні дієти. Полуниця виводить токсини і шлаки з організму. Для приготування полуничного смузі, необхідно змішати в блендері 2/3 склянки свіжої полуниці з однією склянкою соєвого молока або знежиреного коров'ячого молока. Цей коктейль особливо доречний з ранку, на сніданок.

Ананасово - грейпфрутовий смузі
Поєднання ананаса і грейпфрута ідеально для звільнення від зайвої ваги. Цей вид смузі, допоможе схуднути здоровим способом. Грейпфрут спалює жири, але разом зі свіжим ананасом процес прискориться удвічі. Цей смузі рекомендується пити на сніданок.

Томатно - журавлинний смузі
Цей смузі очищає від токсинів але і може допомогти подолати тягу до солодкого. Потрібно змішати в блендері половину чашки свіжої журавлини і стільки ж скибочок помідора. Головне, щоб використані овочі та фрукти були якомога більш свіжі, з огляду на цей факт смузі буде працювати на спалювання жиру.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що фейхоа - унікальна рослина. У ній міститься мало не більше йоду, ніж у морепродуктах.