Колишній радник з питань національної безпеки президента США Майкл Флінн отримав від російської державної телевізійної мережі Russia Today за свій візит до Москви в 2015 році 45 тисяч доларів.

Про це повідомляє Yahoo News з посиланням на документи комітету Конгресу США. Повідомляється, що Флінн приїхав до Москви 10 грудня 2015 на святкування 10-річчя Russia Today і виступив там з промовою.

У російській столиці Майкл Флінн перебував три дні, його супроводжував син, Майкл Флінн-молодший. Вони зупинились в 5-зірковому готелі "Метрополь" в Москві, поруч з Красною площею. Всі витрати взяв на себе російський уряд.

Візит до Москви став третім епізодом, коли екс-глава розвідувального управління Міністерства оборони США мав справу з росіянами в період після звільнення з посади в Пентагоні в 2014 році і до приходу в кампанію Дональда Трампа.

Як повідомляв сайт Знай.ua, 14 лютого радник Трампа з нацбезпеки Майкл Флінн пішов у відставку через скандал, пов'язаного з його контактами з російським послом.