Футболісти ПСЖ зустрілися з відомим турецьким кухарем Нусретом Гекче, відомим у соцмережах як Salt Bae.

Серед гостей були форварди паризького клубу Кіліан Мбаппе, Неймар і Едінсон Кавані, а також воротар Джанлуїджі Буффон. Кулінар приготував для футболістів м'ясо, а бразильський форвард Парі Сен-Жермен Неймар самостійно посолив його характерним чином.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нусрет Гекче прославився в січні 2017-го, виклавши кліп в Twitter, у якому він віртуозно обробляв стейк і посипав його сіллю. Манера солити, зігнувши руки, зробила кухаря популярним мемом.

10-а поразка Реала в сезоні

У повторному матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії Леганес на своєму полі виграв у мадридського Реала з рахунком 1:0. "Вершкові" хоч і поступилися пройшли до чвертьфіналу Копа дель Рей завдяки тому, що перемогли на "Сантьяго Бернабеу" з рахунком 3:0.

У грі з Леганесом "вершкові" зазнали 10-ї поразки в поточному сезоні і таке сталося вперше за шість років.

До цього Реал у сезоні-2012/13 програв 11 матчів у всіх турнірах.

Після 19 турів королівський клуб займає в турнірній таблиці Ла Ліги 4-е місце, відстаючи від лідируючої Барселони на 10 очок.

Як раніше писав Знай.ua, мадридський "Реал" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії переміг "Леганес" з рахунком 3:0.

"Реал" – "Леганес" 3:0

Голи: Рамос, 44 (з пенальті), Васкес, 68, Вінісіус, 77

Попередження: Начо, Вальверде – Гумбау

Зазначимо, що український голкіпер Андрій Лунін, який грає за "Реал", не виступав у цьому матчі і поєиднку-відповіді через орендну домовленість.

Повторний матч 1/8 фіналу між "Леганесом" і "Реалом" відбудеться 16 січня.

Нагадаємо, Жозе Моуріньо, колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед", назвав умову, за якої готовий повернутися в мадридський "Реал", пише Mundo Deportivo.

Жозе Моуріньо
Жозе Моуріньо

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки МЮ заплатить Моуріньо за розірвання контракту.