Застава у 100 мільйонів за колишнього главу Державної фіскальної служби Романа Насірова активно обговорюється в соціальних мережах.

Українці губляться в здогадах, звідки у його дружини виявилася така сума, з урахуванням того, що екс-глава говорив про відсутність грошей.

Користувачі жартують, що вона недорого його придбала. Всього по мільйону за кілограм.

Відомий журналіст Юрій Бутусов нагадав, що застава не є викупом. Це гарантія на період слідства.

"Сам Насіров на суді сказав, що таких грошей для застави у нього немає. Але як виявилося, справжня любов і дружба все-таки творять чудеса", - заявив Бутусов.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Євген Кузьменко склав цілу притчу про Катерину Глімбовську.

"Пішла дружина Насірова у непосаджений яблучний сад. І впало їй на голову яблуко. І зрозуміла дружина Насірова, під яким деревом копати. І не скігля взяла лопату, і увігнала лопату в землю, і вдарилася лопата про скринька заритий. І відкрила дружина Насірова ту скриньку, і були там скарби незліченні: сто мільйонів гривень і ковдру атласну. І села дружина Насірова на коня в яблуках, і помчала в стольний град Київ, і внесла заставу за чоловіка сваво ", - написав Кузьменко.

Роман Шрайк заявив, що хотів втечі Насірова. Він пояснив це тим, що крім бонусу в кількості 100 млн для бюджету, в Україні з'явилася б вільна вакансія на пост глави ДФС.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 16 березня дружина внесла за Насирова 100 млн гривень застави. Він зобов'язався носити електронний браслет, щоб органи могли контролювати його місцезнаходження. Екс-глава ДФС вже вийшов на свободу. Він так і не відповів, від куди у неї виявилися така сума. Коли Насіров вийшов з СІЗО, він подякував своїй сім'ї за "шалену суму".