Не минуло й доби після ремонту труби холодного водовідведення, як сьогодні столичну вулицю поблизу центрального РАГСу знову затопило, вода сильним потоком понеслась вздовж проїжджої частини.

Кияни у мережі поділились відео, як затопленою вулицею Борщагівська рухаються автівки. Рівень води подекуди покриває колеса автомобілів.

"Вулиця Борщагівська. Досить тривала ділянка - від з'їзду з Повітрофлотського до повороту до Політеху. І лише дві машини аварійні - на початку і в кінці. Причому працівники вельми розслаблені", - написала автор відео Соня Кокшина в Фейсбук.

Через затоплення, дороги миттю скували довжелезні затори.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", вчора, 15 березня на столичній Борщагівці прорвало трубу. Вода хлинула на проїжджу частину та понеслась у бік центру. Патрульні були змушені перекрити дороги. Вода почала підмивати асфальт та затопила автостоянку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Киевское море маленько переместилось. Не, ну, че, нормально так. Улица Борщаговская. Довольно продолжительный участок - от съезда с Воздухофлотского до поворота к Политеху. И всего две машины аварийные - в начале и в конце. Причём работники весьма расслаблены. И действительно. Сейчас, вот, дождик пойдёт (пока доехала до места назначения и начала пост писать - полил уже полным ходом), в морьке водички ещё прибудет. Вот, после дождичка в четверг и разбираться уже можно. Люблю свой город. Очень

Posted by Sonya Koshkina on Thursday, 16 March 2017