Суд Массачусетса засудив американця за погрозу вбивства Барака Обами до напівроку в'язниці.

Про це повідомляє BBC.

"Я планую вбити президента Барака Обаму. У мене є дуже продуманий план. Нехай мене відвідають секретні служби. Мені не пошкодила б компанія", - опублікував на сайті Федерального бюро розслідувань загрозу житель міста Менсфілд Ендрю О'Кіф.

Він підписав своє повідомлення номером соцстрахування. Саме по ньому спецслужби і знайшли його. Це сталося ще два роки тому. Через два дні після публікації загрози, до нього прийшли співробітники ФБР, однак він не відкрив їм двері. Вони увірвалися в будинок О'Кіфа і виявили понад ста одиниць холодної зброї. У 2016 році він визнав свою провину, в результаті чого був заарештований до винесення вироку.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в серпні ФБР запобігло вбивству Обами. Кілера спіймали на місці злочину в Массачусетсі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще