Бойовики вбили за минулу добу двох українських воїнів, ще вісім - поранили.

Відповідну інформацію надав прес-центр Штабу АТО.

Всього було зафіксовано 77 обстрілів по українських позиціях. Бойовики вели вогонь з важкого озброєння по всій лінії фронту.

"На Маріупольському напрямку опорні пункти неподалік Новотроїцького ворог обстрілював з гранатометів, БМП та мінометів калібру 120 мм, а поруч Водяного – з 122 мм артустановок та мінометів калібру 120. Позиції біля Красногорівки і Мар'їнки - з мінометів, Гнутового – з СПГ та кулеметів, Широкіне зі стрілецької зброї та БМП", - повідомили в штабі.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли позиції під Троїцьким, Авдіївкою та шахтою Бутівка з 122-мм артилерії, мінометів і танка. Під Кам'янкою окупанти вели вогонь з 120 мінометів, Зайцеве і Невельськое обстріляли з СПГ і 82-мм мінометів. Біля села Луганське - з БМП, а Піски - з 82-мм мінометів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На Луганському напрямку з 120-мм мінометів обстріляли українські позиції під Кримське. З 82-мм мінометів - Лобачеве, СПГ, міномети і кулемети лупили по Новозванівка і Новоолександрівці.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в Луганській області під обстріл бойовиків вночі потрапив 15-річний підліток. Його госпіталізували з пораненим стегном.