Українські парламентарі підтримали законопроект, який передбачає нарахування державну підтримку на придбання доступного житла в розмірі 50% від вартості покупки для ветеранів війни та переселенцям.

За постанову № 4550 віддали свій голос 265 нардепів.

Крім допомоги при покупці житла, згідно документу, передбачається також допомога в аналогічному розмірі під час оформлення пільгових кредитів на придбання помешкання.

Цим категоріям українців надаватимуть допомогу в межах коштів, передбачених Держбюджетом на виконання Державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 рр.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", високі комунальні тарифи внесли суттєві корективи на запити на ринку нерухомості. Кияни змушені масво здавати в оренду житло.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще