Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью поскаржився на складний календар після перемоги над Ростовом (1: 0, 2-1 за сумою двох матчів) в 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Ми боялися додаткового часу. Це був складний матч. У нас багато ворогів. За ідеєю, нашим ворогом повинен був бути тільки Ростов, але у нас багато ворогів. Нам було важко грати вдесятьох в понеділок, нам було важко грати зараз, нам буде важко грати в неділю опівдні. Навколо багато ворогів.

Багато людей можуть сказати, що ми повинні були забивати більше голів. Але багато проти нас. Мої гравці неймовірні. Можливо, ми програємо в неділю. У втоми є своя ціна.

Я назавжди запам'ятаю розмову з делегатом УЄФА в Ростові. Він сказав, що якщо наші гравці отримають травми, ми отримаємо страхові виплати. Хто вирішив проводити матчі в понеділок і неділю, мабуть, теж так думають.

У першому таймі ми виглядали свіжо і домінували, створювали моменти. Ростов навіть не переходив центральну лінію. Все виглядало так, ніби ми заб'ємо два голи і закінчимо матч.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але ми не змогли, залишили все під питанням, і вони довели гру до того періоду, коли змогли створити нам проблеми. Ми стали грати відкрито, вони теж. У кінцівці у нас були проблеми, травми, довелося робити заміни", - сказав Моурінью в ефірі BT Sport.

Як повідомляв Знай.ua, Моурінью нагодував свого гравця бананом прямо посеред матчу.