Сума застави, внесеної дружиною Романа Насірова, викликала більш бурхливу реакцію українців, ніж саме звільнення колишнього глави ДФС.

Більшість із них відверто іронізують на тим,як відбувався судовий процес – натякають на гучні заяви адвокатів, які порівнювали його перебування у СІЗО із "муками Христа".

Деякі користувачі вважають, що потрібно поставити питання до його родини , де саме взяли суму у 100 мільйонів гривень, адже сам Насіров напередодні бідкався, що таких грошей у нього нібито немає.

Припускають, що дружина колишнього головного фіскала не могла зібрати необхідні кошти для внесення застави, адже згідно декларації за 2015 рік її прибуток склав близько 13 мільйонів гривень.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Романа Насірова звільнили під заставу – його дружина внесла 100 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще