Чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі Менні Пакьяо (61-7-2, 39 КО) отримав серйозну травму в бою проти американця Едріена Бронера (33-3-2, 24 КО).
Як повідомляє AFP, Пакьяо пошкодив ліве око. Була підозра на розрив сітківки, але після обстеження з'ясувалося, що Пакьяо отримав подряпину на рогівці.
Нагадаємо, 19 січня на арені MGM Grand в Лас-Вегасі (США) відбувся бій між чемпіоном світу за версією WBA в напівсередній вазі Менні Пак'яо (61-7-2, 39 КО) і американським боксером Едріеном Бронером (33-3-2, 24 КО), в якому філіппінець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

Після бою Бронер заявив, що не згоден з таким рішенням суддів і вважає себе переможцем.

Менні Пакьяо переміг Едріена Бронера
Менні Пакьяо переміг Едріена Бронера

З самого початку бою Пак'яо активно працював першим номером, а 29-річний Бронер діяв одноманітно, а до кінця бою просто почав тікати від противника.

За підсумками 12 раундів судді поставили оцінки 117:111, 116:112 і 116:112 на користь Пакьяо.

Таким чином Пак'яо захистив свій чемпіонський титул за версією WBA Regular у напівважкій вазі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Завершення кар'єри

Менні Пак'яо може завершити кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пак'яо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, свій останній бій на сьогоднішній день Пак'яо провів проти аргентинського боксера Лукаса Маттіссе (39-5, 36 КО). Пакьяо нокаутував Матіссе в сьомому раунді.

Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе
Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе

Нагадаємо, Пак'яо, який зараз займає посаду сенатора парламенту, розповів, що не планує балотуватися на пост президента Філіппін.

"Після того як я вже став сенатором, не знаю, чи буду боротися за посаду президента. Хтось скаже, що хотів би цього, але це величезна відповідальність, і поки у мене немає планів балотуватися в президенти.
Я щасливий бути сенатором і служити своїй країні, і в той же час мати можливість продовжувати кар'єру боксера. На сьогоднішній день в мої плани входить продовжувати кар'єру, так як я можу це робити", - передає слова Пак'яо BoxingScene.
Термін Пак'яо на посту сенатора закінчується у 2022 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пакьяо прокоментував перемогу над Бронером.