У китайській соцмережі Weibo з'явились нові живі фото флагманського смартфону Samsung Galaxy S8, який презентують лише наприкінці місяця. На них можна роздивитись гаджет з усіх сторін.

Інсайдери повідомляли, що за роботу Galaxy S8 відповідатиме процесор Exynos 8895 або Qualcomm Snapdragon 835 в залежності від ринку продажу. Швидше за все, у смартфона буде подвійна камера 12 мегапікселів. Екран корейського телефону має розмір 5,8 дюймів у молодшій версії та 6,2 - у старшій.

Наразі у Samsung офіційно не повідомляли про технічні характеристики Galaxy S8, а також не показували його зовнішність, тож інформація у соцмережах може відрізнятися від справжньої. Крім того, тести на вибуховість серед користувачів новий флагман ще не проходив.

Нагадаємо, минулого року Samsung випустив гаджет Galaxy Note 7, який вибухав у руках власників. Пристрій зняли з продажу, що нанесло компанії серйозних збитків компанії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", корпорація Google анонсувала проект штучного інтелекту, наділеного людським типом мислення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще