Сьогодні, 17 березня, у матчі 22-го туру чемпіонату Україні з футболу Динамо на НСК Олімпійський зустрінеться з Чорноморцем. Початок - о 19:00.

Напередодні зустрічі представники ультрас Динамо зустрілись з гравцями київського клубу, аби налаштувати їх на матч з Чорноморцем та кінець чемпіонату та перевірити настрій футболістів після невдачі в Кропивницькому, повідомили фанати на своїй сторінці у Facebook.

- Тішить те, що більшість гравців схоже таки розуміють заради чого вони в команді і які кольори вони захищають, - йдеться у повідомленні.

Також ультрас озвучили п'ять оргмоментів по поєдинку:

- Прохання утриматись від використання піротехніки.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

- Ідея ставати щільно на один сектор таки дає свої плюси, тому будемо її продовжувати. Знову фанатіємо всі на одному секторі.

- Буде відновлено продаж стафу безпосередньо під сектором. Що можна буде придбати відпишемо трохи пізніше.

- Для тих, хто вирішив розпочати свій фанатський шлях на нашій трибуні, - абонемент до кінця сезону можна придбати в нашому магазині ULTRA. У п'ятницю магазин працює до 18:30

- І останнє, але найголовніше. Незважаючи на гру та усіляки негаразди, ми не маємо права залишати команду без належної підтримки. Cуперник для нас дуже принциповий, тому на секторі викладатись мінімум на 100%!

Нагадаємо, раніше Знай.ua публікував статистику зустрічей Динамо - Чорноморець, а також, де дивитися цей матч.