Біля Одеського морського вокзалу помітили бойові кораблі НАТО. Відомо, що це вже друга мінно-тральна група, яка пришвартувалася на міському причалі.

Про це повідомляє "Думська".

До складу групи входить польський 511 Kontradmirał X. Czernicki, M 265 Alanya із Туреччини, німецький Rottweil та M 35 Duero з Іспанії.

Судна відправили в акваторію Чорного моря в рамках міжнародних тактичних навчань "Посейдон", які триватимуть до 20 березня.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що біля кордону із Словаччиною помітили військову техніку НАТО. Ешелон прямував до Закарпатської області. Місцевим мешканцям вдалося зробити кілька кадрів за 150 кілометрів від Ужгорода, у міста Сабінов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще