Чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (10-0, 7 КО) розповів, як одного разу побився з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО).
За словами Берінчика, він розлютився.
"Чи були з кимось бійки? З Олександром Усиком. Ну розлютився я трохи. Мав необережність побоксувати з ним. В результаті Усик дав мені два лоу-кіки, у мене залишилися чорні синці.
Ногами бився, бо руками міг і вбити. Я його просив: "Саня, тільки не ногами". Він, мабуть, "почув" мене. Розлютився, хотів його загасити", - розповів Берінчик в ефірі програми Зе Інтерв'юер.

Нагадаємо, Денис Берінчик проведе наступний бій 20 квітня у Києві. Поєдинок пройде в столичному Палаці спорту в рамках вечора боксу К2 Promotions. Ім'я суперника поки не повідомляється.

Про це повідомив генеральний директор К2 Promotions Олександр Красюк.
"Наступний турнір від К2 відбудеться 20 квітня у Києві. Ми вже забронювали цю дату у Палаці спорту і зараз ведемо переговори з потенційними суперниками Дениса Берінчика.
Поставлено завдання перед нашим матчмэйкером домовитися з кимось з топ-15, щоб Берінчик побився з рейтинговим боксером і мав підстави для того, щоб бути призначеним на бій зі статусом обов'язкового претендента", - розповів Красюк в інтерв'ю VideoBoxing.
Також в цей вечір бої проведуть Олег Малиновський та Дмитро Митрофанов.

Нагадаємо, Денис Берінчик стане одним із тренерів в гумористичному телешоу "Ліга сміху" на телеканалі 1+1.

Як повідомляється на офіційному сайті програми, Берінчик буде тренером-дебютантом п'ятого сезону.

Ліга сміху
Ліга сміху

Раніше Денис Берінчик брав участь у шоу "Танці з зірками".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Денис Берінчик та Катерина Білявська
Денис Берінчик та Катерина Білявська

Денис Берінчик
Денис Берінчик
Бій пройшов 22 грудня в рамках вечора боксу від " K2 Promotions Ukraine в Броварах.

Відео бою з 3:19

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик має намір піти в політику.