У суботу, 18 березня, у Полтаві відбудеться матч 22-го туру чемпіонату України з футболу між Ворсклою і Зіркою. Початок - о 17:00.

За кілька годин до поєдинку біля стадіону імені Бутовського спільним маршем рушать ультрас полтавської Ворскли та кропивницької Зірки. Фанати заздалегідь попереджають, що під час акції використовуватимуть піротехніку, яка є частиною ультрас-культури, повідомляється на сторінці ультрас-мобу у соціальній мережі.

Про деталі маршу, а також про те, чому цей захід вирішили робити спільно із кропивницькими ультрас, розповів лідер угрупування Crew Of Golden Eagle Олександр Плішко:

– Марш спільно з фанатами Зірки проводиться через дружні відносини, які нещодавно у нас із ними склалися. Ми їм дуже вдячні за те, що вони підтримали ідею турніру Кубок Героїв та прийняли участь у змаганнях. У цьому сезоні, коли гра була у Кропивницькому, вони влаштували спільний марш, який пройшов на хорошому рівні. Ми зі своєї сторони не могли не віддячити. Початок маршу планується в 15:00 від Білої Альтанки і до самого стадіону. В інтернеті ми поширили інформацію про марш, тому розраховуємо на велику кількість бажаючих прийняти участь. Хода буде супроводжуватися використанням піротехнічних засобів, дружньою атмосферою двох клубів та патріотичними гаслами. Запрошуємо всіх бажаючих, – розповів один із організаторів.

Також відзначається, що на трибунах під час самого матчу піротехніка використовуватися не буде.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Востаннє фанатська хода у Полтаві відбувалася 2 березня 2016 року, за кілька годин до кубкового матчу між Ворсклою та донецьким Шахтарем. Той захід охрестили, як Марш єдності ультрас-мобів, бійців та активістів Цивільного корпусу Азов, адже саме футбольні ультрас складали і складають левову частку бійців добровольчих батальйонів.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв нову дату проведення фіналу Кубка України.