Ціну на газ в Україні можна зменшити лише за двох обставин: за рахунок успішно проведеної реформи з енергоефективності та створення ринку газу в нашій країні.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр України, глава Мінрегіонбуду Геннадій Зубко під час засідання у ВР.

"Перший напрямок - це дійсно зробити ринок газу тому, що на сьогоднішній день є одна монопольна компанія і є 15 млн. українських домогосподарств, в яких поставляє практично тільки одна компанія газ", - зазначив Зубко.

За словами міністра, крім ринку газу, існує ще одна можливість знизити страшні цифри у тарифах на газ, це проведення реформи з енергоефективності.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", представник Міністерства фінансів повідомив, коли українцям чекати на пенсійну реформу, головною метою якої стане надання достойної допомоги громадянам при досягненні пенсійного віку.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще