Сьогодні, 17 березня, робота столичного метрополітену дещо зміниться: через матч "Динамо" - "Чорноморець" обмежать вхід на станції.

Про це повідомляє прес-служба метрополітену в місті Києві.

Повідомляється, що сьогодні очікують занадто великий наплив людей через гру на стадіоні НСК "Олімпійський" між київським "Динамо" і одеським "Чорноморцем". У прес-центрі зазначили, що для того, аби забезпечити належний рівень перевезення потоку пасажирів, вхід на такі станції як "Площа Льва Толстого", "Палац спорту" і "Олімпійська" можуть частково обмежити.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що незабаром пасажири столичного метрополітену зможуть скористатися банкоматами ПриватБанку у вестибюлях.

Інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що у Кличка похвалилися темпами ремонтних робіт на станції метро "Лівобережна".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще