Для багатьох людей важливе значення має власна безпека та спокій на роботі. Деякі особи надто переймаються через те, що хтось стоїть "над їх душею" та відволікає від справ. Турбуючись про інтереси таких працівників, американська компанія Breather презентувала додаток для браузеру Google Chrome, який допоможе позкбится себе надоїдливих колег.

Про це пише The Independent.

Після завантаження на свій робочий комп'ютер додатка, у верхньому правому куті з'явиться кнопка Nope ("НІ"), при натисненні якого, на мобільний власника надійде "липовий" виклик.

Тоді працівник може зробити вигляд, ніби розмовляє по телефону та не має часу приділяти увагу колегам.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", мешканці зони АТО незабаром зможуть користуватися мобільним додатком, завдяки якому можна повідомляти про обстріл.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще