Нідерландський півзахисник Ліверпуля Жоржиньо Вейналдум помітив, як чоловік, який сидить в літаку перед ним, написав комусь повідомлення: "На 99% впевнений, що зі мною летить Вейналдум".

28-річний уродженець Роттердама вирішив повеселитися і зняв веселе відео моменту листування. Тепер не тільки хлопець, але і його друзі можуть бути на 100% бути впевненими, що це все-таки був Вейналдум.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Восьма перемога Сульшера з Манчестер Юнайтед

У виїзному матчі 1/16 фіналу Кубка Англії Манчестер Юнайтед обіграв на "Емірейтс" лондонський Арсенал з рахунком 1:3.

За МЮ точними ударами відзначилися Алексіс Санчес, який давно не забивав, Джессі Лінгард і Антоні Марсиаль.

У складі "канонірів" гол у свій актив записав П'єр-Емерік Обамеянг.

Ця перемога стала восьмою поспіль для Уле Гуннара Сульшера на посаді головного тренера манкуніанців.

Під керівництвом скандинавського спеціаліста "червоні дияволи" здобули шість перемог у Прем'єр-лізі Англії і дві — у Кубку Англії.

Переможна серія Сульшера — рекордна в історії Манчестер Юнайтед. Попереднє досягнення належало серу Метту Басбі, який виграв перші п'ять матчів на посаді коуча команди.

Манчестер Юнайтед, набравши 44 очки, займає шосте місце в турнірній таблиці АПЛ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.