Російські окупанти планують поповнити свій флот новими військовими кораблями, які побудують на анексованих в України заводах в Криму.

Про це повідомив заступник міністра оборони Росії Юрія Борисова, передають російські ЗМІ. Флот РФ повинні поповнити три малих ракетних кораблі проекту "Каракурт".

Їх будуватимуть на суднобудівному заводі "Море", який розташований в Феодосії. Роботи розраховані на період 2018-2020 років.

"Три корабля будуватимуться на заводі Море. Технологічний цикл будівництва - близько 32 місяців. Третій корабель буде закладено, по всій видимості, в кінці цього року", - розповів заступник міністра на церемонії закладки другого корабля.

З травня 2016 року у заводі будується ракетний корабель "Шторм". Всі їх озброять ракетами "Калібр" і "Онікс". На борту також розмістять автоматичні артилерійські установки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Росії сильно занепокоїлися після того, як в акваторію Чорного моря увійшов ракетний фрегат La Fayette, що належить ВМС Франції.