З 2 травня 2017 року відеохостинг YouTube перестане підтримувати текстові анотації.

Як повідомляє видання The Verge, замість них будуть використовуватися підказки і кінцеві заставки. Змінити правила вирішили тому, що анотації просто застаріли: вони з'явилися ще до епохи смартфонів, а зараз переважна більшість користувачів користується сервісом саме через мобільні пристрої.

"Чому ви повинні витрачати час на створення анотацій, якщо більша частина вашої аудиторії їх не побачить? Кінцеві заставки і підказки працюють і на смартфонах і на комп'ютерах, даючи вам більш гідні результати", - заявила один з менеджерів відеохостингу Мулі Салем.

Незважаючи на те, що анотації вперше побачили світ Youtube майже 10 років тому, компанія досі не видозмінила їх і не підлаштувала під систему гаджетів. Якщо декілька років тому це ще було необхідно, то тепер просто стало неактуальним: статистика показала, що більше 70% блогерів припинили використовувати описи під відео в принципі, а користувачі воліють просто відключати цю функцію.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що відеохостинг запустить власне телебачення.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще