Дружину Президента України Марину Порошенко не можна назвати дуже публічною людиною. На людях вона з'являється рідко, і найчастіше разом зі своїм чоловіком.

Днями вона брала участь у прес-конференції, яка була присвячена оснащенню комп'ютерами інклюзивних шкіл. У цей день вона з'явилася у консервативному вбранні, дуже схожим на стиль вчительки. Знай.ua разом з українськими дизайнерами вирішили зробити "модний вирок" для Першої леді, розібравши її образ.

Строго, але жіночно

"В цілому образ підходить до заходу, тому що вона дійсно схожа на вчительку, - висловила свою думку дизайнер та іміджмейкер Наталія Фарносова. - Але якби вона одягла під піджак сорочку або блузку якогось яскравого кольору, наприклад, фуксія - то образ був би набагато цікавіше".

Згодна з нею і її колега з Харкова Наталія Никонова.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Трохи жіночності і м'якості надає шийна хустка василькового кольору, - розповіла вона. - Щоб ми не забували, що перед нами ранима жінка".

Робота психологів

При цьому Наталія зазначила, що весь образ продуманий до дрібниці.

"Її діловий стиль підкреслює серйозність, - поділилася дизайнер своєю думкою. - Все стримано і інтелігентно. Видно, що над образом працювали психологи".

За її словами, найімовірніше, на дружині Президента одяг, пошитий на замовлення.

"Тканина дорога, вовна хорошої якості, в крої строгі лінії", - зазначила фахівець.

Мінус

Обидва дизайнера зійшлися на думці, що зачісці Першої леді варто приділяти більше уваги.

"Мені не подобається, що вона робить з зачіскою, - каже Фарносова. - Якби вона більше приділяла уваги волоссю - їй було б це на руку".

Никонова також зазначила, що зачіску Порошенко варто було б змінити.

"Під цей образ підійде каре, з акуратним укладанням, - вважає вона. - Такий собі образ соратниці і бойового товариша у спідниці".

Прим цьому Наталія Фарносова вважає, що все ж цей образ, в якому недавно з'явилася Марина Порошенко, дуже бляклий.

"Вона не виглядає як Перша леді. Немає в ній родзинки, - винесла вона свій вердикт. - Може це, тому що в ній немає родзинки, як у людині. Але стилісти все одно повинні були попрацювати над цим".

Читайте також на Знай.ua про те, як Першу леді Марину Порошенко всадили за парту.