Російський боєць змішаних єдиноборств Федір Ємельяненко програв бій нокаутом проти американського бійця Райана Бейдера на турнірі Bellator 214.

35-річний Бейдер нокаутував 42-річного Ємельяненка за 35 секунд. Таким чином, американець став чемпіоном Bellator в двох вагових категоріях: напівважкій і важкій вазі.

Райан Бейдер нокаутував Федора Емельяненка і став чемпіоном Bellator у двох вагових категоріях
Райан Бейдер нокаутував Федора Емельяненка і став чемпіоном Bellator у двох вагових категоріях

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляє Чемпіонат, після бою Ємельяненко не вийшов на прес-конференцію, оскільки був змушений звернутися до лікарів. Бійцеві наклали дев'ять швів.

Федір Ємельяненко програв бій Райану Бейдеру
Федір Ємельяненко програв бій Райану Бейдеру

Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.