Російський боєць змішаних єдиноборств Федір Ємельяненко програв бій нокаутом проти американського бійця Райана Бейдера на турнірі Bellator 214.

35-річний Бейдер нокаутував 42-річного Ємельяненка за 35 секунд. Таким чином, американець став чемпіоном Bellator в двох вагових категоріях: напівважкій і важкій вазі.

Райан Бейдер нокаутував Федора Емельяненка і став чемпіоном Bellator у двох вагових категоріях
Райан Бейдер нокаутував Федора Емельяненка і став чемпіоном Bellator у двох вагових категоріях

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Тренер Ємельяненка, Пітер Тайссе, заявив, що Федір не був повністю готовий до цього бою.
За його сорвам, у Ємельяненка є проблеми зі здоров'ям, і швидше за все він завершить кар'єру.
"Федір пропустив лівий хук, впав на канвас, після чого Бейдер почав добивати і рефері зупинив бій. Слава Богу у нього все добре. Єдине - розсічення. Лікарі наклали йому 9 швів.
Для мене цей поєдинок став останнім у складі команди Ємельяненка. Я говорив про це з Федором ще коли ми були в Голландії. Що ж стосується майбутнього самого Федора, то, думаю, після цього бою він повісить рукавички на цвях. У нього є проблеми з коліном і плечем. Чесно кажучи, до цього поєдинку він був готовий лише на 66%", - розповів тренер.
Федір Ємельяненко програв бій Райану Бейдеру
Федір Ємельяненко програв бій Райану Бейдеру
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.