Редактор російського видання Life News похвалився легким заробітком на двохкімнатну квартиру у Москві, за що поплатився роботою.

"Редактор відділу "Релігія" на сайті Life Владислав Мальцев невдало похвалився у мережі, що за рік роботи у видавництві з легкістю заробив на хорошу квартиру у Москві та повністю її облаштував", - повідомляють російські ЗМІ.

Під час дискусії у соціальній мережі з активістом Олександром Черних редактор пропагандистського видання вирішив показати свою перевагу за рахунок вихваляння про свої фінансові досягнення.

"За рік роботи у Life News я з легкістю заробив на двох кімнатну квартиру, зробив у ній ремонт та облаштував якісною побутовою технікою", - заявив Мальцев.

Така поведінка викликала активне обговорення у мережі, пост редактора популярного у Росії видання зібрав близько 1000 лайків та 150 репостів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Скандальна заява не залишилась без уваги і на робочому місці хвалька, де його оперативно звільнили від обов'язків.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", російські ЗМІ не знають, про що брехати далі.