Відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби Роман Насіров не здав правоохоронцям свій паспорт громадянина Великої Британії.

Про це повідомив начальник відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків, передає "Укрінформ". Він розповів, що частину паспортів Насірова вилучили під час обшуків, які проводили в його будинку. Тоді знайшли тільки два закордонні паспорти і дипломатичний паспорт.

"Щодо іноземного паспорта Британії, поки він не зданий. Ми будемо наполягати, що у Насірова є обов'язок надати цей паспорт стороні обвинувачення або відповідним компетентним органам, які мають право на зберігання цього паспорта", - наголосив Симків.

Він додав, що поки ведеться перевірка, чи є у відстороненого голови ДФС угорський паспорт. Відповідний запит направили до Угорщини і тепер чекають на відповідь.

Сам Насіров неодноразово стверджував, що у нього немає інших паспортів, крім українського.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, 16 березня за Романа Насірова внесли заставу в розмірі 100 мільйонів гривень, щоб він зміг вийти на волю. Необхідну суму заплатили його дружина і тесть.