З нагоди Дня святого Патрика офіційний представник Білого дому Шон Спайсер надів на конференцію з журналістами зелену краватку.

Оскільки колір краватки збігається з кольором хромакея, користувачі Reddit вирішили проекспериментувати і наклали на нього вибухи, обличчя Джека Ніколсона з фільму "Сяйво", дельфінів і багато інших забавних сюжетів.

Зазначимо, у 2016 році користувачі Twitter аналогічним чином використовували зелене плаття королеви Єлизавети II.

Довідка:

Хромакей ("Зелений екран") — технологія поєднання двох і більше зображень чи кадрів в одній композиції, яку використовують на телебаченні та в сучасному кіновиробництві.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", нещодавно президент США Дональд Трамп в черговий раз став зіркою форуму Reddit. Користувачі сервісу "зменшили" політика і перетворили на мем "Крихітний Трамп".