Луганський футбольний клуб Зоря визначився зі стадіоном, на якому прийматиме суперників в наступному розіграші Ліги Європи. Клуб уже узгодив усі детали з Ареною Львів, директор якої Євген Балкун так прокоментував ситуацію.

- Із Зорею все узгоджено, умови вигідні і для клубу, і для стадіону. На наступному тижні приїдуть керівники луганського клубу і представники УЄФА, щоб остаточно все затвердити і поставити печатку під угодою.

З луганцями у нас немає ніяких розбіжностей. Крім того, можу відзначити, що на матчах Ліги Європи у Львові буде нововведення - ми встановимо електронну систему фіксації голів, - сказав функціонер в коментарі Sport Arena.

Відзначимо, що минулого сезону матчі Ліги Європи на Львів Арені проводив Шахтар, а Зоря виступала в Одесі на стадіоні Чорноморець, однак одеський і луганський клуби не змогли без суперечок розібратися з ситуацією з продажем квитків.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, у львівських Карпатах назріває серйозний конфлікт.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще