Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич прокоментував дебютний для себе матч на цій посаді, який завершився перемогою Біло-синіх над австрійським Ваттенсом (4:0).

"Перший тайм був потворним, як в плані ставлення, так і в плані організації. Стосується це, звичайно, не всіх. Хоча я і перед грою казав хлопцям, що свій клас потрібно показувати на футбольному полі. В першу чергу, за рахунок організації, ігрової дисципліни. у першому таймі вона була відсутня. Але другий тайм порадував в плані ведення гри.

У товариських матчах ми будемо тасувати склад, пробувати різні поєднання, а вже починаючи з третьої гри плануємо награвати той склад, який буде готуватися до старту чемпіонату. У нас ще достатньо часу щоб набрати форму, як функціональну, так і тактичну. Зараз кожна гра буде показувати, хто з гравців в якому функціональному стані, і хто як розуміє наші вимоги", - цитує тренера офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що екс-хавбек Динамо хоче спробувати свої сили за кордоном.

Фото: ФК Динамо

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще