Воротар київського "Динамо" Георгій Бущан і його дружина Христина Шишпор, відома балерина, провідна солістка Національної опери України, розлучилися.
Про це розповіла сама балерина в ефірі телешоу "Ранок з Україною".
Христина Шишпор
Христина Шишпор
"Футболісти - це інша каста людей, їм потрібно рано дорослішати, оскільки часто вони відірвані від життя практично з дитинства, як і будь-які люди в спорті чи мистецтві.
У нас була різниця 8 років, але я вважаю, що у стосунках такого поняття, як вік, не існує, оскільки, якщо люди люблять один одного, цієї різниці не існує. Якщо люди перестали один одного любити, поважати, цінувати, то яка б різниця не була, саме це зіграє свою роль", - розповіла Шишпор.
Зараз балерина має намір зосередитися на кар'єрі.
"У мене був період затишку, спокою, сім'ї. Але, оскільки я люблю йти вперед, розвиватися та досягати вершин, зараз у мене амбіції - це моя кар'єра: вистави, заходи… Мені хочеться робити те, що я упустила в інший період, мені хочеться повернутися і займатися своєю улюбленою справою на 100%", - сказала Христина.
Георгій Бущан і Христина Шишпор одружилися у 2014 році, коли футболісту було 19 років, а його нареченій - 28. Того ж року у них народилася дочка Юлія.

Як раніше писав Знай.ua, дружина врятувала життя футболісту, який не хотів звертатися до лікарів.

Капітан "Кардіфф Сіті", британський футболіст Шон Моррісон, ледь не помер через розрив апендикса, повідомляє Express.

Моррісон відчув себе погано, але не хотів звертатися до лікарів. Дружина футболіста все ж таки наполягла і звернулася до медиків. В результаті, Моррісон був екстрено доставлений до лікарні, де було виявлено розрив апендикса. Це могло призвести до викиду токсинів в інші частини тіла і стати смертельним.

Як виявилося пізніше, жінка врятувала свого чоловіка життя. За словами лікарів, якби футболіста привезли на 45 хвилин пізніше, вони вже нічим би не змогли йому допомогти.

"Вдома, я відчув себе погано, але не захотів звертатися до медиків. Однак моя дружина Стейсі, незважаючи на протести, звернулася до клубних лікарів", - розповів Моррісон.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.